Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ερωτας παρά την κρίση!

Ερωτας παρά την κρίση!
 
Ερωτας παρά την κρίση!
Eίμαστε πλέον επίσημα στη καρδιά του χειμώνα, μια εποχή που έχει καθιερωθεί στην κοινή συνείδηση όλων μας ως την εποχή της αγκαλιάς και του ρομαντισμού! Άλλωστε είναι γνωστό πως όταν κάνει κρύο… είναι αποκλειστικά καιρός για δύο!
Είναι λοιπόν η στιγμή να ερωτευτείτε αλλά και να αναθερμάνετε τη σχέση σας!

Τα κατά γενική ομολογία πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, δεν πρέπει να μας επηρεάζουν σ’ αυτόν τον τομέα, καθώς ο έρωτας αποτελεί κινητήρια δύναμη για να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε!

Και αν η κρίση έχει γίνει η δικαιολογία σας… το metrogreece.gr είναι εδώ για να σας προτείνει μικρές λύσεις που δεν χρειάζονται πολλά λεφτά, αλλά θα σας βοηθήσουν να δείξετε το ενδιαφέρον σας για τον άλλο!

Οι εποχές που βγαίνατε στο πιο καλό εστιατόριο της πόλης και παραγγέλνατε για να εντυπωσιάσετε και όχι για να φάτε… ανήκουν οριστικά στο παρελθόν! Κατά την γνώμη μου… πολύ καλύτερα!!!

Είναι καιρός να ξαναβρούμε… την ουσία των πραγμάτων!

Αγοράστε ένα λουλούδι στο/η σύντροφο σας! Όχι στη γιορτή ή στα γενέθλια του, αλλά μία οποιαδήποτε μέρα! Ένα λουλούδι… ελάχιστης αξίας, που μπορεί ακόμα και να το κόψετε από το δρόμο που περπατάτε… θα δείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι σκεφτήκατε τον άνθρωπο σας!

Αγοράστε την πιο φτηνή κούπα της αγοράς και έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο… γράψτε πάνω στη κούπα ότι θέλετε να του πείτε… μια φράση είναι αρκετή! Το πρωί δώστε στο/η σύντροφο σας να πιεί τον πρώτο καφέ της μέρας… κρατώντας στα χέρια του τις σκέψεις σας!

Πάρτε τα ποδήλατα σας και κάντε μια βόλτα… όσο κρύο και αν κάνει, ευτυχώς ζούμε στη Ελλάδα… σίγουρα θα υπάρξει μια ηλιόλουστη Κυριακή! Κάντε μια βόλτα μαζί… και αμέσως θα θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια… τα ανέμελα χρόνια θα σας παρασύρουν και θα σας φέρουν πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας!

Μην κάνετε τίποτα…. Καθίστε απλά στο σπίτι… μαγειρέψτε, πιείτε ένα κρασί… δείτε φωτογραφίες από τις πρώτες σας διακοπές και μιλήστε με τις ώρες… Μόνο όταν το κάνετε θα συνειδητοποιήσετε πόση ανάγκη το είχατε! Προσοχή! Σε μια τέτοια βραδιά απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε συζήτηση για την κρίση, για τους λογαριασμούς που τρέχουν, τα προβλήματα στη δουλειά κ.ά.!!!

Είναι πάρα πολλά όσα μπορείτε να κάνετε… απλά σκεφτείτε τι νιώθετε για τον άνθρωπο σας και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους…

Και μην ξεχνάτε… η κίνηση και η προσπάθεια είναι που μετράει και εκτιμάται!

Πηγή: metrogreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου