Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

Ως ένα ιδιαίτερα θετικό βήμα για την Ελλάδα θεωρεί η Fitch τις αποφάσεις του Eurogroup σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα και επίσης τη διατήρηση της χώρας στην Ε.Ε., διευκρινίζοντας ότι η διαδικασία της προαιρετικής επαναγοράς δεν αποτελεί πιστωτικό γεγονός.

Δύο εκρήξεις ακούστηκαν στην περιοχή Τζαραμάνα της ανατολικής Δαμασκού, από τις υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, σύμφωνα τόσο με οργανώσεις της αντιπολίτευσης όσο και με συριακά μέσα ενημέρωσης.

Σε 500 εκατομμύρια δολάρια ανήλθε το ποσό που θα μοιράσει η αμερικανική λοταρία Powerball, μια μόλις ημέρα πριν από την κλήρωση, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Mε τίτλο "Φάντασμα στο ασανσέρ" το βραζιλιάνικο show "Programa Silvio Santos", που είναι γνωστό για τις επιτυχημένες φάρσες του, πραγματοποίησε μια φάρσα… που μόνο γέλιο δεν προκάλεσε στους αποδέκτες της.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στο δυτικό τμήμα του Παναμά.

Στην Κούβα θα ταξιδέψει εκ νέου ο πρόεδρος της Βενεζουέλας προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του, σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατου αξιωματούχου της λατινοαμερικανικής χώρας.

«Ζήλεψε» τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Νέο κόμμα ιδρύει η πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι, έπειτα από επτάμηνη απουσία από την πολιτική σκηνή της χώρας.

Χαιρετίζει ο Φρανσουά Ολάντ τη συμφωνία Eurogroup - ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος και τη συνέχιση της χρηματοδότησης, τονίζοντας πως αποτελεί το θετικό αποτέλεσμα «των χειρισμών της Γαλλίας τους τελευταίους έξι μήνες για την εδραίωση της θέσης της Ελλάδας στην ευρωζώνη».
 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την εκταφή της σορού του Γιασέρ Αραφάτ, ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του, πριν από οκτώ χρόνια, οφείλεται σε δηλητήριο,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου