Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η διαθεσιμότητα, είναι το λιγότερο διοικητικό μέτρο που θα μπορούσε να επιβληθεί στον ειδικό φρουρό, που αποπειράθηκε να βιάση μια 27χρονη. 

Την εξέταση των δύο πορισμάτων για την αποφυλάκιση ενός εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων που είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας με θύματα δύο νεαρούς ειδικούς φρουρούς στην περιοχή του Ρέντη ζητεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, για να αποφανθεί…

Η αποφυλάκιση ενός αδίστακτου εγκληματία προκαλεί έντονες αντιδράσεις ενώ σε διαθεσιμότητα τέθηκε η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού και δυο σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Στη φυλακή οδηγείται ο 62χρονος που εισέβαλε το πρωί της Πέμπτης στο υποκατάστημα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη και κράτησε επί τρεις ώρες όμηρο τη διευθύντριά του, απειλώντας ότι θα βάλει φωτιά στο γραφείο της.

Εισαγγελέας παρενέβη για το θέμα των καταγγελιών  περί ρατσιστικής βίας και βασανισμών αλλοδαπών από αστυνομικούς, θέμα που έφερε με ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Έθνος» της Κυριακής.

Εντολή να περικόπτονται οι αποδοχές όσων δικαστών πραγματοποιούν απεργίες ή στάσεις εργασίας, ζητά τόσο ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες όσο και ο προιστάμενος της επιθεώρησης των  δικαστών και δικαστηρίων κ. Γ. Χρυσικός.

Απαρηγόρητη είναι η Βίκυ Σταμάτη στις φυλακές Κορυδαλλού που βρίσκεται.

Το πόρισμα του υπουργείου Δικαιοσύνης επιρρίπτει ευθύνες στη διευθύντρια του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού Κωνσταντίνα Γέρου και στον αρχιφύλακα και συνδικαλιστή Αντώνη Αραβαντινό για την «πισίνα» στις σωφρονιστικό ίδρυμα.

Πολυτελής κατοικία, παγκάρια, περίεργες κλοπές και καταγγελίες για κακοδιαχείριση.

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου αποφάσισε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ημέρα που θα συγκληθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση.
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου