Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ

ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ

Η δήλωση του Βενιζέλου στην Βουλή ότι η Χρυσή Αυγή είναι αντισυνταγματικό κόμμα, έριξε λάδι στην φωτιά για να έρθει η απάντηση από το κόμμα ότι θα βρουν τρόπο να επανέλθουν.

Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι συνηθισμένες… Οπότε δικαιολογημένα προκάλεσε αίσθηση η δήλωση της Ρένα Δούρου για τον Αλέξη Τσίπρα, στο Αμερικάνικο GQ που μόλις κυκλοφόρησε σχετικά με την ελληνική κρίση.

Γνωστός πρώην βουλευτής γύρισε από επαγγελματικό ταξίδι κι έπιασε την γυναίκα του στα πράσα με συνάδελφό του εν ενεργεία βουλευτή από άλλο κόμμα.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι υπάλληλοι της Βουλής να υπόκεινται και αυτοί στο καθεστώς μείωσης των υπέρογκων –σε πολλές περιπτώσεις- μισθών τους, ωστόσο κάποιοι δεν φαίνεται να πλήττονται και ιδιαίτερα.

Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι τα πιο σκοτεινά των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα μας.

Σκηνές απε ίρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην περιοδεία της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, με τον Ηλία Κασιδιάρη να μιλά με απαράδεκτες εκφράσεις προς τους αστυνομικούς, να απειλεί θεούς και δαίμονες, κάνοντας λόγο για νεκρούς(!), δίνοντας μάλιστα το λόγο του και λέγοντας πως θα μηνύσει τους αστυνομικούς διευθυντές που οργάνωσαν τη γιγαντιαία επιχείρηση…

Ένα σημαντικό θέμα θίγει ο βουλευτής Κώστας Αϊβαλιώτης, αυτό της στράτευσης των ανυπότακτων πολιτικών.

Πόσο πιθανό είναι τελικά να αποχωρήσει από την κυβέρνηση του  Σαμαρά η ΔΗΜΑΡ;

Η πείνα, η εξαθλίωση, η αδικία, οι περικοπές και η απόγνωση είναι τα σημερινά «προνόμια» των Ελλήνων, αυτά που τους κληροδότησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Η απληστία της γνωστής νεαρής βουλευτού δεν είχε τέλος  αφού εκτός του πάθος που είχε για ακριβά ρούχα εκμεταλλευόταν και την βουλευτική της ιδιότητα προκειμένου να μην πληρώνει αυτά τα ακριβά ρούχα που διάλεγε κατά καιρούς από συγκεκριμένο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου