Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στο πλαίσιο της μάχης κατά της διαφθοράς, που διεξάγει με προσήλωση η δημοτική αρχή της Αθήνας, συνελήφθησαν χθες από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο υπάλληλοι, ένας εργοδηγός και ένας εργατοτεχνίτης, της Διεύθυνσης Κοινόχρηστων Χώρων του τμήματος Αυτεπιστασίας του δήμου Αθηναίων.

Μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκε νεκρή μία ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της, στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης.

Δεν είχε αφήσει εξοχικό για εξοχικό στην Αράχωβα μια σπείρα Αλβανών και είχε γίνει μόνιμος πονοκέφαλος της αστυνομίας.

Γνωστός μουσικοσυνθέτης με δεκάδες επιτυχιών συνελήφθη στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα έχοντας στην κατοχή του 400 γραμμάρια χασίς.

Τέσσερις αλλοδαποί είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος  των κατοίκων στην Αράχοβα καθώς τους τελευταίους μήνες είχαν διαπράξει 28 διαρρήξεις σπιτιών.

Το τσουχτερό κρύο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας είναι αισθητό, όπως και τα χιόνα που έκαναν την εμφάνισή τους και μάλιστα σε μερικές περιοχές θέλει και αλυσίδες.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 18χρονο από τη Σούδα ως δράστη της κλοπής της προτομής του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη στα Χανιά.

Η οικονομική αστυνομία διεξάγει από το πρωί επιχείρηση στην Αττική για την εξάρθρωση κυκλωμάτων λαθρεμπορίας μεγάλων ποσοτήτων υγρών καυσίμων.

Σε χωριό στον Αποκόρωνα Χανίων βρέθηκε η προτομή του ηρωικού πιλότου Κώστα Ηλιάκη, η οποία εκλάπη χθες.

Εννέα ΙΧ αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από εμπρησμό, τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Μεταξά, στα Εξάρχεια.
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου