Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

Οι Ταλιμπάν δημιούργησαν σελίδα στο facebook με στόχο να προσελκύσουν δημοσιογράφους για το νέο τους περιοδικό.

Σοκ προκαλεί στο Λονδίνο η είδηση του θανάτου της νοσοκόμας της Κέιτ Μίντλετον, που εργαζόταν στο νοσοκομείο King Edward VII.

Με χαρούμενη διάθεση επέστρεψε στη χώρα του ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες, μετά τη θεραπεία του στην Κούβα για την αντιμετώπιση του καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας, μετά την συμβολική μεν- αλλά όχι αμελητέα – απόφασης του μπερλουσκονικού κόμματος Λαός της Ελευθερίας να αποσύρει την στήριξή του από την κυβέρνηση τεχνοκρατών του Μάριο Μόντι και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να πλασάρεται εκ νέου στο προσκήνιο ως υποψήφιος πρωθυπουργός και…

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής ο σεισμός έχει ένταση 7,4 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού είναι 245 χιλιόμετρα από την  Kamiashi και σε εστιακό βάθος 36 χιλιόμετρα.

Στην απάθεια της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους εφοπλιστές που δεν πληρώνουν φόρους, αναφέρεται άρθρο-φωτιά της γερμανικής εφημερίδας Suddeutsche Zeitung με τίτλο «Ο κλεμμένος θησαυρός».

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν χθες το Μπουένος Αιρες και πολλές επαρχίες της Αργεντινής.

Ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν ζήτησε από τον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ να μην χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στην εμφύλια διαμάχη, θέμα που έχει πλέον στην ημερήσια διάταξη, καθώς στήνεται σκηνικό επέμβασης στην αραβική χώρα.

Σε ποινή φυλάκισης επτά ετών καταδικάστηκε μία παντρεμένη ομογενής στις ΗΠΑ επειδή αποπλάνησε ανήλικο αγόρι.

Δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι.
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου