Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ουαί» τοις...παραπληροφορημένοις!

Ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε θετικά υπέρ του αιτήματος του υπουργείου Οικονομικών.

Ο Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο Αλέξης Κούγιας για το επεισόδιο που είχαν οι δύο άνδρες το μεσημέρι της Τρίτης σε καφετέρια της Γλυφάδα.

Έρμαια  στις διαθέσεις των «κυνηγών»  μετάλλων είναι τα ξωκλήσια  στην Κω! 

Σχεδόν οι μισοί Έλληνες που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία, ψάχνουν εργασία στο εξωτερικό, ενώ ποσοστό αυτών έχει ήδη δεχθεί σχετική πρόταση την οποία και εξετάζει.

Ο 27χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αριδαίας τελείωσε την υπηρεσία του, στις 15.00 και χαιρέτησε τους συναδέλφους του. Στη συνέχεια πήγε στο αυτοκίνητό του αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι του.

Η απόγνωση από τη διακοπή του προνοιακού επιδόματος ήταν η αιτία που ανέβασε την Τρίτη την 35χρονη κωφάλαλη γυναίκα στο «Πεντάκυκλο», το γλυπτό που κοσμεί την πλατεία Ομονοίας, από το οποίο απειλούσε να πέσει στο κενό.

Ακατάσχετη δείχνει να είναι η αιμορραγία θέσεων εργασίας στο βιομηχανικό τομέα. Οι θέσεις εργασίας στο μεταποιητικό βιομηχανικό κλάδο συνέχισαν να μειώνονται κατά το τρίτο τρίμηνο του 2012, λόγω της κρίσης και μάλιστα ταχύτερα απ' ό,τι σε οποιονδήποτε άλλο βασικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας.

Επικαλούμενος τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, ο Περιφερειάρχης Γ. Σγουρός, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Σε κινητοποιήσεις προχωρεί σήμερα, Τετάρτη, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, καθώς η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία και η ΓΣΕΕ τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12:00 ώς τις 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου