Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

σκέψεις πολλών...

σκέψεις πολλών...


άπλωσε τα χέρια σου. τέντωσε τα. κ’ ίσως σε ακουμπήσει το ηλιοβασίλεμα. μη ψάχνεις για την ευτυχία. το αν θα σε βρει ή όχι είναι γραφτό. απλά φρόντισε όταν σε βρει. όταν σου χτυπήσει τη πόρτα του σπιτιού σου. να μην είσαι σε άλλο δωμάτιο κλειδαμπαρωμένη. και χαμπάρι δεν πάρεις. πες μου. έχεις βγει ποτέ γυμνή στο διάδρομο του μυαλού σου; έχεις βγει ποτέ γυμνή στο διάδρομο της σκέψης σου; πόρτες πόρτες. ανοίγοντάς τις πενήντα πενήντα οι πιθανότητες. να λυτρωθείς ή στα γόνατα να πέσεις. κάθε πόρτα και μια ανάμνηση. ευχάριστη ή δυσάρεστη. κάθε πόρτα και ένα συναίσθημα. ευχάριστο ή δυσάρεστο.
δικό σου το μυαλό. και η σκέψη. δικός σου και ο διάδρομος. κιόμως φασματική η ασφάλεια που νιώθεις. μη. μη κατηγορείς το όνειρο αυτό επειδή φοβάσαι. εξάλλου. δική σου δημιουργία είναι.



Ψαχνουμε φυλακες αγγελους γιατι μονοι μας φοβομαστε.Φοβομαστε την υπερβαση,φοβομαστε να κανουμε ενα βημα πιο κοντα στο ονειρο,φοβομαστε να αντιμετωπισουμε την κατασταση ως εχει.Τι αν αφηναμε για λιγο τους αγγελους και προσπαθουσαμε να κανουμε την δικη μας πορεια? Αλλωστε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου